sunnuntai 16. kesäkuuta 2013

Santa Monica

Näin viikonlopun kunniaksi päätettiin käydä Santa Monicassa. Mentiin sinne bussilla joka maksoi vain dollarin. Näitä busseja parjataan todella paljon,  mutta ihan yllättävän hyvin nuo bussit on tullut millä me ollaan kuljettu.  Ei nyt yhtä hyvin kuin San Franciscossa,  mutta jotenkin.  Voisi varmaan verrata näiden kahden kaupungin joukkoliikennettä kuten vertaa Helsingin ja Oulun joukkoliikennettä :-D

Mutta tosiaan tutustuttiin Santa Monicassa olevaan kauppakatuun,  jonka varrella oli liikkeitä laidasta laitaan.  Oli elokuvateattereita, Louis Vuitton, Gap, Mango, Old Navy, H&M ynnä muita paikallisia kauppoja. Vaikka kierreltiin siellä pari tuntia jäi moni paikka katsomatta. Nimittäin siellä kadulla näkyi erilaisia esityksiä,  oli mm. pellejä ja laulajia.

Kierreltyämme tarpeeksi päätettiin katsastaa kuuluisa Santa Monica Pier eli Santa Monican laituri.  Siellä on mm. Huvipuistolaitteita, ravintoloita ja erilaisia kojuja. Paikasta jäi vähän ikävä maku suuhun,  sillä se oli ihan täynnä ihmisiä! Kulkureitit oli pienet ja ahtaat,  ja siellä vielä ajeli autoja.  Ei tarvi sitä paikkaa uudestaan käydä katsomassa.  Ehkäpä se viikolla olisi miellyttävä kokemus.

Päästyämme takaisin Venicen alueelle,  kävimme tsekkaamassa erään hotellin kattoterassin. Sieltä näkee hyvin merelle ja kaupunkiin. Hienot oli näkymät, vaikka istumaan ei päästy. Siellä olisi pitänyt etukäteen varata loossi. Mutta nähtiinpä sekin paikka :-)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti