lauantai 8. kesäkuuta 2013

Melkoista menoa motarilla..

Huh hah hei ja ensimmäinen yö Los Angelesissa on takana.  Oli kyllä melko hurjan näköistä ajaa Vegasista tänne. Minä olisin ollut paniikissa niitten isojen rekkojen ja ohittelevien autojen kanssa,  mutta onneksi Aki oli kuskina.  Hyvä kuski olikin,  turvalliselta tuntui istua kyydissä :-) Turvallisesti päästiin perille,  ilman mitään ongelmia.

Tuossa viiden tunnin ajomatkan aikana kerkesi taas ihmetellä tämän paikan suuruutta ja sitä millaisissa oloissa ihmiset ovat valmiita elämään. Tulee jälleen sellainen olo,  että meillä on Suomessa asiat todella hyvin. On hyvänmakuista juotavaa hanavettä,  vaihtelevat vuodenajat, sosiaaliturva jne. On kyllä kiitollinen nainen tässä kirjoittamassa. Varmaan jotkut asiat on paremmin täällä Amerikassa,  mutta kotimaa on kotimaa :-)

Ah mutta ettei menisi liian Suomen kehumiseksi,  niin kerrotaan tästä meidän viimeisestä kohteesta. Täällä Losissa ollaan vuokrattu auto viikoksi,  sillä luetun perusteella tämä on niin suuri paikka, ettei ilman pääsisi oikein mihinkään. Asumme täällä Venicen lähellä,  eli rantaan on vain pari taloa välissä. Asumme paikallisen pariskunnan kanssa,  tai no mies on eurooppalainen :-)  Mukavalta vaikuttaa olla täällä,  varsinkin kun kahvia saa juoda niin paljon kun tahtoo :-D Lisää Losista kuulette kun päästään tähän paikkaan paremmin tutustumaan.  Sää on täällä pilvistä ja +24 astetta taitaa olla peruslämpötila.  Eli viileämpää mitä Vegasissa.

Niin ja Calicon Ghost townissa ei käyty kun pyörähtämässä. Ei vaikuttanut sen 7dollarin arvoiselta paikalta käydä.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti