keskiviikko 12. kesäkuuta 2013

Päivä Universal Studiolla

Ihan huippu päivä takana! Väsyttää, mutta olo on ihan hurmioitunut.  Ollaan oltu reipas 7 tuntia Universal Studiolla tutustumassa elokuvien teon ihmeelliseen maailmaan.  Lippu oli aika arvokas (84usd),  mutta täytyy myöntää että oli sen arvoista. Käytiin päivän aikana lähes kaikki kohteet läpi.

Ensimmäiseksi mentiin Studio ajelulle johon kuului King Kong 3D esitys. Matkan aikana ajelimme siis kulissien välissä ja kuulimme tietoa niistä.  Näimme mm Paluu tulevaisuuteen kulissit ja Täydellisten naisten Wisteria Lane-kadun.  :-) Näimme myös meille lavastettuja kohtauksia elokuvista muun muassa hai hyökkäsi melkein kimppuumme. Ajelu oli tunnin kestävä,  mutta meni kyllä yhdessä hujauksessa.

Kaikkiin huvituksiin liittyi yleensä 3D tai 4D. Melkoisen todelta tuntuvaa kyytiä siis saatiin. Kävimme näissä kohteissa : Transformes The Ride 3D, Revenge of the Mummy ride,  Jurassic Park ride (jossa kastuttiin ihan kokonaan), Special effects stage,  The Simpsons ride,  Shrek 4D, House of Horrors ja Waterworld.  Melkoinen lista kyllä kun näin kirjoittaa ylös.  Jokaisessa noissa piti vielä jonottaa,  siksi se päivä menikin niin nopeasti. Tuo House of Horrors oli hyvä,  sillä siellä oli oikeita näyttelijöitä jotka pelottelivat.  Minä ainakin kirkuin ja nauroin henkeni edestä kun käveltiin se läpi.

Todella tapahtumarikas päivä takana,  nyt tyytyväisenä ja väsyneenä nukkumaan :-)

1 kommentti:

  1. Toi ois iha hullun siistiä! oon ihan kateellinen! Mahtava paikka :)

    VastaaPoista