keskiviikko 5. kesäkuuta 2013

Grand Canyon

Eilen käytiin koko päivän kestävällä reissulla Grand Canyonilla! Bussimatka oli viihdyttävä,  sillä kuski välillä kertoi tarinoita seudusta ja näytti 90-luvulta olevia videoita. Suurimmaksi osaksi matka oli hiljaista ja kaikki nukkui.  Oliskohan syynä se,  että matkaan lähdettiin aamukuudelta.

Matkalla käytiin syömässä Grand Canyonin juna-aseman lähellä.  Siellä on siis ihan junat, ruokakaupat, koulut jne.  Hassua ajatella,  että jotkut asuvat niissä maisemissa.  Minua ei saisi sellaisen aavikon keskelle asumaan missään asuntoautossa,  johon pitää vettä hakea muualta gallonittain.

Mutta vihdoin kun päästiin perille... Oli näkymät juuri niin huikeat ja vaikuttavat niinkuin olin ajatellut.  Grand Canyon on ISO paikka,  sen syvyyttä ei voi käsittää, eikä sitä miten kivi voi olla niin kaunista. Toivottavasti kuvista saa vähän enemmän käsitystä siitä millainen paikka Gran Canyon on.

Siitä olin yllättynyt,  että siellä ei ollut kuuma.  Ainoastaan miellyttävän lämmintä ja välillä puhalsi viileä tuuli. Se orava mikä kuvissa on,  oli ylisöpö.  Se yritti kerjätä ruokaa turisteilta,  mutta oli kiellettyä ruokkia niitä. Sitten se ja minä vahingossa kohdattiin jalkakäytävällä ja se juoksi suoraan meikän jalkoihin pahki,  niin että tunsin astuvani sen päälle.  Sen verran liukkaasti onneksi orava liukeni paikalta,  etten usko sille pahasti käyneen. Että sellainen reissu,  nauttikaa kuvista :-)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti