keskiviikko 8. toukokuuta 2013

Hollywood!

Matkamme päättyy Los Angelesiin, Enkelten kaupunkiin. Kaikki varmasti tunnistavat tämän Hollywood-kyltin, joka yllättäen sijaitsee melkoisen kaukana keskustasta, minun mielestäni. Asuntomme sijaitsee aivan toisella puolella, mutta yritämme kuitenkin päästä ihailemaan tätä kylttiä :)

Asuntomme sijaitsee Marina Del Reyssä, joka on aivan rannalla. Siitä ei tarvitse kipaista ku parisataa metriä niin on jo rannalla.. HUIPPUA! Toivottavasti sää suosii ja tullaan kotosalle sitten ihanan ruskettuneina ja rentoutuneina. Kyllä oikeaan lomaan kuuluu rannalla oleminen, se tuli todistettua Roomassa. Siellä pääsimme vain yhtenä päivänä rannalle, mutta se olikin rentouttavin päivä :)

Venice Beach
Rannalta pitää välillä piipahtaa kaupungillakin ja tämä on ehdottomasti minun suosikkini, joka on pakko nähdä: Walk of Fame. Sieltä löytyy julkisuuden henkilöille omistettuja tähtiä. Tähtiä on yli 2000! Tähteen saa nimensä kun on tehnyt jotain viihdeteollisuuden hyväksi elokuva-, teatteri-, radio-, televisio- tai musiikkialalla.

Walk of Fame
Itse aion etsiä Marilyn Monroen tähden :) Olen nyt lukenut niin paljon hänestä kirjoitettuja kirjoja, että pakko se on nähdä. Sen verran kovasti fanitan tätä naista :)

Marilyn Monroe

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti