lauantai 25. toukokuuta 2013

Golden Gate silta ja shoppailua Market Streetillä

Eilen käytiin tutustumassa Pier39:iin, jolla asustaa merileijonia.  Pier39:sta lähtee risteilyjä,  joista osallistuimme yhteen. Risteilyllä käytiin kiertämässä Golden Gaten silta ja Alcatraz. Alcatraz on saari, jossa sijaitsee entinen vankila. Siellä on ollut vangittuna kaikkein pahamaineisimmat vangit. Golden Gaten silta on huikean iso ja sen tunnistaa heti punaisesta väristään. Oli todella ihanaa istua kuumassa auringonpaisteessa ja ihailla siltaa laivasta käsin. Alcatrazista kuulette sitten lisää myöhemmin,  kun käymme siellä retkellä.
Kävelimme sitten maisemareittiä pitkin keskustaan jossa kävimme lähinnä kääntymässä. Olimme nimittäin kävelleet kahdeksan tuntia putkeen, joten sänky kutsui voimakkaasti :-)

Tänään kävimme sitten kunnolla tutustumassa Market Streetin kauppoihin. Ensiksi kuitenkin piti syödä hyvin, jotta jaksaisi shoppailla . Käytiin jossain paikallisten suosimassa ravintolassa, jossa annokset olivat niin isoja ettei niitä kerralla jaksanut syödä. Kävimme sen jälkeen jossain järkyttävän suuressa ostoskeskuksessa,jossa oli liikkeitä laidasta laitaan. Siellä oli mm. H&M, Banana Republic,Michael Kors ja Bloomingdales. Ei jaksettu edes kokonaan kiertää sitä ostoskeskusta.  Kävimme myös Ross Dress for Less-liikkeessä jota suosittelen kyllä testaamaan. Rossista saa hyvillä alennuksilla merkkivaatteita. Löydettiin mm. Calvin Kleinin farkut 27 dollarilla ja Levi's aurinkolasit 10 dollarilla. Aikaa täytyy uhrata paljon sillä vaatteet ovat kokojen mukaan rekeissä ja jonottaa täytyy sovituskoppiin sekä kassalle. Mutta oli se sen arvoista.

Kun vihdoin suunnistettiin nälkäisinä takaisin asunnolle, etsittiin nopeaa ruokaa.Löydettiin Escape from New York - pitseria. Sieltä saa todella hyvää ja rapeapohjaista pitsaa namm..

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti