tiistai 28. toukokuuta 2013

Alcatraz ja sumuinen San Francisco

Maanantaina oli ensimmäinen päivä,  jolloin näimme San Franciscon kuuluisan sumun.  Eli melkoisen märkää ja kylmää oli.  Siitä huolimatta lähdimme suomalaisten kavereiden kanssa tutustumaan Friscon nähtävyyksiin.

Pienen jonottamisen jälkeen pääsimme Cable car:in kyytiin,  siinä meno oli kuin vuoristoradassa.  Oli kyllä mahtava kokemus istua kyydissä kun cable car huristeli katuja pitkin :-) Suosittelen testaamaan! Sitten etsimme Lombard Streetin,  jolta löytyy Amerikan mutkaisin kadunpätkä. Saattaisi hiukan pelottaa ajaa sitä mäkeä alas,  varsinkin kun se on niin ruuhkainen.

Kävimme  vielä katsomassa Pier39 ja hyppäsimme sieltä Alcatraz risteilylle.  Sää toi oman säväyksensä matkalle.  Voi vain arvailla kuinka inhottavaa vangeilla oli olla Alcatrazissa.  Rakennus oli todella kylmä ja tunnelma ahdistava.  Saimme kuunnella tarinoita elämästä saarella sekä vankien että vartijoiden näkökulmasta.  Ainakin minä olin helpottunut kun päästiin Alcatrazista pois. En todellakaan suostuisi yöpymään siellä mistään hinnasta.

Enää on jäljellä pari hassua päivää San Franciscossa ja sitten lennämme Las Vegasiin! Jeii :-D

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti